COCTAIL LOUNGE

COCTAIL LOUNGE – sala Pentru zi de Nastere, Aniversare Jubiliara

 

50 persoane

Cea mai tânără, și, deaceea, cea mai neobișnuită pentru «Vila nouă» Coctail lounge s-a deschis după reconstrucția la primul etaj al restaurantului. Activează din mai până în septembrie și poate primi cu ușurință până la 50 de invitați.

Coctail lounge este o sală-surpriză. Reprezintă sclipirea și strălucirea sticlei, lumina solară, taina și farmecul nopții. Este o combinație dintre roșul energic, gri-ul liniștit și albul orbitor. Este tavanul fantastic și coloanele din oglindă, care par a se dizolva în aer, dispărând prin mișcarea unei baghete magice.

[masterslider_pb id=”8″]

Sala are ieșire directă la terasa de vară, unde se poate nu doar de luat o gură de aer proaspăt, dar și de gustat băuturile răcoritoare, fructele suculente cu aromă de vară. Aici ar fi binevenită o masă de fourchette sau un candy bar.
Destul de mică, dar foarte comodă, Coctail lounge va fi perfectă pentru festivitățile pentru tineret, zile de naștere și sărbători pentru copii, pentru întâlnirile cu prietenii și, pur și simplu, pentru petrecerea veselă a timpului. Cu un coctail răcoritor, un pahar de vin și un aperitiv ușor, sub sunetele muzicii contemporane, veți uita de timp și spațiu, nimerind într-o altă realitate, una de sărbătoare.

Coctail lounge este un ring de dans minunat! În sfera din oglindă se reflectă luminile de discotecă, răsună muzica ritmată, se întrezăresc ținutele aprinse – o întreagă mare de pozitivitate! Orice festivitate aici devine un coctail energetic nesfârșit, care va fi pe placul fiecăruia.

Ar fi incorect să gândim că sala de la primul etaj ar fi destinată doar celor maturi. Vă mai amintiți bagehta fermecată? E de ajuns o singură mișcare, și Coctail lounge se va transforma. Luminile de discotecă vor fi înlocuite de râsetele de copii vesele și răsunătoare. Jocurile, concursurile și deliciile – totul este posibil în sala noastră minunată! Părinții pot fi liniștiți: sala este dotată cu camere pentru supraveghere video, lucrează foarte bine sistemul de condiționare a aerului și de ventilare centralizat, iar siguranței antiincendiare i se acordă o atenție deosebită.

Este prevăzut un loc pentru fumat, iar la dispoziția oaspeților este parcarea chiar în fața clădirii restaurantului.

«Vila nouă» este un adevărat restaurant de familie.

Aici se vine pentru prima oară pentru a juca nunta. Apoi – pentru a sărbători nașterea copilului și botezul. Odată cu trecerea timpului – pentru a organiza o sărbătoare gălăgioasă și veselă, pentru copii.

Și pentru fiecare din aceste evenimente, importante pentru viața fiecăruia din noi, aici este prevăzută o sala de nunta in Chisinau. Veniți la noi, aduceți prietenii, vizitați restaurantul nostru împreună cu toată familia!

Noi o să Vă dăruim ospitalitatea noastră, un înalt nivel al calității deservirii, o atmosferă de neuitat și un gust delicat al bucatelor excepționale. Suntem bucuroși de oaspeți în orice perioadă a anului, deoarece îl putem împodobi în stilul nostru. Răcoarea iernii în zilele de caniculă ale verii sau căldura verii într-o seară friguroasă de iarnă – «Vila nouă» Vă dăruie toate acestea din suflet!

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: [email protected]

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL