BALURI DE ABSOLVIRE - Vila Noua

BALURI DE ABSOLVIRE

Noi am acumulat o experiență bogată în organizarea balurilor de absolvire. Deaceea, sărbătoarea dumneavoastră la «Vila Nouă» va fi plină doar de emoții pozitive. La toate acestea se adaugă prețurile acceptabile și un nivel înalt al calității deservirii.

Astfel, pentru a crea o atmosferă irepetabilă în sala pentru festivități, la dispoziția dumneavoastră sunt echipamente pentru efecte de iluminare și mașina de fum. Mai mult decât atât, noi colaborăm cu un DJ profesionist, serviciile căruia vi le putem oferi la cel mai convenabil preț.

La dispoziția dumneavoastră sunt trei săli moderne și o terasă de vară – alegeți cea mai potrivită opțiune în dependență de numărul invitaților și preferințele în legătură cu interiorul.

SALA MARE

150 persoane

– cea mai mare, poate primi până la 150 de invitați. La dispoziția dumneavoastră este un spațiu comod pentru candy bar, o sală spațioasă cu o cameră secretă pentru schimbarea hainelor, unde pot fi amplasate și cadourile.

SALA MICĂ

90 persoane

– are capacitatea de până la 90 de invitați. Cea mai importantă trăsătură a acesteia este ieșirea la un balcon spațios, care reprezintă, practic, o mini-terasă deschisă. În Sala mică, de asemenea, este o cameră secretă pentru schimbarea hainelor și păstrarea cadourilor și a lucrurilor personale.

COCTAIL LOUNGE

50 persoane

– este amplasată la primul etaj, poate primi până la 50 de invitați. Din această sală este ieșire directă la terasa verde de vară, unde pot sta până la 30 de persoane. Coctail lounge lucrează din mai până în septembrie.

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

Restaurantul «Vila nouă» se mândrește cu bucătăria sa pe bună dreptate.

Pentru pregătirea bucatelor noi utilizăm doar cele mai proaspete și calitative produse de la distribuitori verificați în timp. Toate bucatele se gătesc chiar înainte de eveniment – acest lucru se referă atât la festivitățile mari, cât și la banchete mai mici. Cea mai strictă regulă a restaurantului – a nu se folosi în rețete nici potențiatori de gust, nici prafuri concentrate.

Pentru noi este foarte important, ca fiecare oaspete al «Vila nouă» să se simtă ca acasă. Deaceea noi lucrăm continuu asupra dezvoltării unor rețete noi de bucate, propunem oaspeților surprize culinare.

În fiecare an «Vila Nouă» pregătește oferte speciale pentru cei care vor alege restaurantul nostru pentru a-și sărbători balul de absolvire. Mai jos sunt prezentate ofertele noastre de organizare a balului de absolvire pentru anii 2018-2019.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL