SALA MARE

SALA MARE de Nunta in Chisinau

până la 150 de invitați

Sala mare de nunta a restaurantului «Vila Noua» este situată la etajul doi, aici pot fi găzduiți cu comoditate până la 150 de oaspeți – această sală este ideală pentru sărbătorile generoase. Orice tip de eveniment nu ați planifica, în Sala mare acesta va căpăta un farmec unic. Gândindu-ne la desigul interior, am prevăzut totul, pentru ca oaspeților noștri să le fie confortabil.

Sala mare de nunti in Chisinau reprezintă echilibrul ideal dintre comoditate și frumusețe. Clasicul aici se îmbină cu modernul, corespunzând cu toate cerințele contemporane. Strălucirea perlată a pereților, sclipirea cristalului și nuanțele deschise, neutre ale decorului Sălii mari permit nu doar crearea unei atmosfere solemne, dar și împodobirea sălii în acele culori și nuanțe, pe care anume ați dori să le vedeți la sărbătoarea voastră. Sala mare este și o încăpere independentă, și o pânză curată pentru un pictor-decorator.

Aici le este convenabil și muzicanților. La dispoziția lor stă o zonă specială destinată dansului, un loc spațios pentru consola DJ-ului, un cadru cu proiectoare, posibilitatea de aplicare a efectelor speciale de lumină, acustică bună. Videografii vor aprecia la justa valoare cele câteva nivele de iluminare, sursele de lumină de diferită putere și cu locații diferite – de la lustrele de cristal până la candelabrele mici de perete în stil unic.

În lounge-ul sălii este preconizată o zonă specială spațioasă pentru candy bar, măsuța de cafea, care, de asemenea, pot fi decorate după dorința și gustul oaspeților.

  • Să creați o atmosferă irepetabilă vă vor ajuta ecranele de perete, care pot fi utilizate pentru derularea fotografiilor și secvențelor video.
  • În sală este o mică cameră secretă, unde pot fi păstrate lucrurile necesare, cadourile, de asemenea ea poate fi utilizată pentru schimbarea hainelor.
  • Sistemul de ventilare și aer condiționat nu va încurca oaspeților Dumneavoastră să se distreze nici în perioada caldă, nici în cea rece.
  • Camerele de baie se află pe etaj, și această regulă este valabilă pentru fiecare dintre cele trei săli.
  • Sala este dotată cu camere pentru supraveghere video – pentru liniștea și confortul clienților.
  • Sunt prevăzute locuri speciale pentru fumat, în același timp fiind acordată o atenție sporită siguranței antiincendiare.

La dispoziția Dumneavoastră se află și o terasă comodă în aer liber.

  • În perioada caldă, noi Vă propunem să organizați ceremonia de înregistrare a căsătoriei la terasă, în aer liber, cu fotolii confortabile pentru musafiri și trecere pentru miri.
  • Terasa va fi de neînlocuit pentru întâmpinarea oaspeților, desfășurarea fourchette-ului, unde invitaților li se vor propune băuturi răcoritoare, coctail-uri, ceai și cafea.
  • Stabilindu-se în fotolii confortabile, cu o muzică bună și aperitivele minunate de la bucătarul-șef «Vila Noua», prietenii și apropiații Dumneavoastră vor putea să se detașeze de rutina zilnică și să se odihnească cu adevărat.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: [email protected]

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL