Meniu - Vila Noua

Meniu

Meniu restaurantului este unul din punctele noastre forte, fiind rafinat și adaptat gusturilor fiecăruia.

Vila Noua este vestit prin bucătăria sa gustosă, care reprezintă combinația ideală dintre bucătăria tradițională și cea europeană (italiană și franceză). Noi utilizăm numai cele mai proaspete și calitative ingrediente de la distribuitori verificați. Aceasta este o regulă foarte strictă! În rețetele noastre nu veți găsi nici potențiatori de gust, nici concentrate prafuri. Toate bucatele sunt pregătite chiar înaintea evenimentului, acest lucru fiind valabil și pentru sărbătorile mari, și pentru banchetele mici.

Deja de mai mult de zece ani, bucătarii «Vila Noua» muncesc asupra dezvoltării celor mai bune rețete, pentru a diversifica meniul restaurantului nostru, de care suntem mândri pe bună dreptate. Toate bucatele se deosebesc prin gustul excelent și aranjarea elegantă. În conformitate cu dorințele clientului și bugetul nunții, noi putem propune specialități culinare proprii, dar și surprize culinare plăcute. Principala mândrie a bucătarilor restaurantului sunt noutățile gastronimice, inclusiv curcanul pe tijă, peștele pe grătar, prepelița de la bucătarul-șef, costița suculentă și pieptul de rață.

Meniul pentru banchete, nunți, botezuri sau sărbători pentru copii se elaborează individual, în conformitate cu dorințele clientului și reieșind din bugetul planificat. Clientul poate să aleagă singur cantitatea gustărilor reci, salatelor, servite pe farfurii comune sau pe porții, bucatelor principale, garniturilor. Puteți fi siguri: noi vom pregăti bucatele și gustările exact în limitele bugetului dumneavoastră planificat. Iar gustul și servirea bucatelor vor bucura și pe cel mai pretențios gurmand!

Pentru sărbătorile pentru copii sau masa copiilor (la botezuri) se elaborează un meniu pentru copii, aparte, luând în considerare cerințele și dorințele părinților. Există un sistem de bonusuri!

Vă invităm în restaurantul nostru pentru a discuta o variantă aproximativă a meniului de banchet!

De asemenea, ne puteți scrie pe Facebook, pe email sau, pur și simplu, să ne telefonați!

or. Chișinău, Ciocana, str.Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Tel: +(373-682) 9-97-57

Mob: (+373) 697-77-575-director

Mob: (+373) 790-77-575

E-mail: restaurant@vilanoua.md

https://www.facebook.com/VilaNoua/

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te acum la newsletterul Vila Noua și vei avea parte de promoții și informații interesante pe mail.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL