CUMETRII

SALA PENTRU CUMATRIE IN CHISINAU

La sărbătoarea de încreștinare sunt prezenți cei mai apropiați  membrii ai familiei, deaceea pregătirea pentru acest eveniment la «Vila Nouă» are loc foarte amănunțit, având în vedere experiența de mai mult de zece ani de petrecere a asemenea evenimente.

Încreștinarea copilului este strâns legat cu obiceiurile și tradițiile, deaceea noi ascultăm foarte atent toate doleanțele dumneavoastră și facem totul, pentru ca ziua botezului să devină una dintre cele mai luminoase și de neuitat.

SĂLILE PENTRU PETRECEREA BOTEZULUI

La dispoziția dumneavoastră sunt trei săli și terase cu spațiu de joacă pentru copii. Toate sălile sunt dotate cu camere de supraveghere video pentru siguranța clienților. Mai multe informații despre fiecare dintre săli puteți citi aici.

SALA MARE

150 persoane

– cea mai mare, poate primi până la 150 de invitați. La dispoziția dumneavoastră este un spațiu comod pentru candy bar, o sală spațioasă cu o cameră secretă pentru schimbarea hainelor, unde pot fi amplasate și cadourile.

SALA MICĂ

90 persoane

– are capacitatea de până la 90 de invitați. Cea mai importantă trăsătură a acesteia este ieșirea la un balcon spațios, care reprezintă, practic, o mini-terasă deschisă. În Sala mică, de asemenea, este o cameră secretă pentru schimbarea hainelor și păstrarea cadourilor și a lucrurilor personale.

COCTAIL LOUNGE

50 persoane

– este amplasată la primul etaj, poate primi până la 50 de invitați. Din această sală este ieșire directă la terasa verde de vară, unde pot sta până la 30 de persoane. Coctail lounge lucrează din mai până în septembrie.

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

Restaurantul «Vila nouă» se mândrește cu bucătăria sa pe bună dreptate.

Pentru pregătirea bucatelor noi utilizăm doar cele mai proaspete și calitative produse de la distribuitori verificați în timp. Toate bucatele se gătesc chiar înainte de eveniment – acest lucru se referă atât la festivitățile mari, cât și la banchete mai mici. Cea mai strictă regulă a restaurantului – a nu se folosi în rețete nici potențiatori de gust, nici prafuri concentrate.

Pentru noi este foarte important, ca fiecare oaspete al «Vila nouă» să se simtă ca acasă. Deaceea noi lucrăm continuu asupra dezvoltării unor rețete noi de bucate, propunem oaspeților surprize culinare.

MENIUL PENTRU SĂRBĂTOARE

În mediu, costul meniului de banchet la cumetrie pentru o persoană constituie de la 700 la 800 lei. La această sumă se adaugă 10% pentru deservire.

Meniul pentru sărbătoarea cu ocazia botezului se elaborează având în vedere dorințele comandatarului. În general, oaspeților li se propun următoarele poziții:

  1. Gustări reci (9-11 articole): asortiment din 3-4 feluri de carne; răcituri din pasăre sau limbă; legume diverse; gustări din pește; plăcinte; salate ș.a.m.d.
  2. Gustări calde: purcel copt, curcan pe rotișor, alte bucate din carne /pește.
  3. Masa principală – felul doi, cald. Sarmale, bucate din carne, pasăre, iepure ș.a.m.d cu garnitură. Blinele dulci cu umplutră de brânză.

Oricare din pozițiile din meniu poate fi completată în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Mai multe informații despre meniu puteți găsi aici.

Cum se achită locurile pentru copii?

Pentru un număr mare de copii este prevăzută o masă separată, de altfel este posibilă comandarea meniului pentru copii, costul căruia este de 200 de lei pentru copil. Dacă copiii nu sunt mulți, aceștia pot fi așezați la masă cu părinții. Așa cum, de obicei, la botezuri oaspeții vin cu copii, putem amenaja pentru ei un colțișor cu jucării, măsuțe pentru desen. În plus, Vă propunem serviciile animatorului la prețuri avantajoase, sau dumneavoastră puteți să invitați un animator.

DECORUL SĂLII

Fiecare dintre cele trei săli de la «Vila nouă» reprezintă un câmp larg de activitate pentru orice decorator. Totuși, noi vă oferim și elemente de decor proprii, absolut gratuit, pentru ca dumneavoastră să puteți să vă economisiți timpul și banii. La dispoziția dumneavoastră sunt vazele decorative, florile artificiale, candelabre, veselă pentru fourchette, pahar pentru colectarea plicurilor, panou informațional cu planul amplasării oaspeților.

ZONA DE ÎNTÂMPINARE A OASPEȚILOR

Fiecare dintre cele trei săli de la «Vila Nouă» reprezintă un câmp larg de activitate pentru orice decorator.

APARATURA NECESARĂ

Acompaniamentul muzical este o parte importantă a oricărei sărbători, inclusiv și în cazul botezului. Pentru comoditatea clienților, restaurantul «Vila nouă» oferă gratuit aparatura pentru efecte de lumină și mașina pentru fum. În plus, colaborăm cu un DJ profesionist, serviciile căruia vi le putem propune la cel mai avantajos preț.

DESERVIREA

În restaurantul «Vila Nouă» lucrează personal calificat, în selectarea căruia suntem foarte atenți. În plata suplimentară de 10% din prețul meniului intră:

– Aranjamentele cu fructe, masa de deserturi.
– Aranjamentul și deservirea fourchette-lui (produsele sunt aduse de client).
– Aranjamentul cu decor al sălii, pe care restauantul nostru îl oferă gratuit.
– Deservirea banchetului de către chelneri.

DETALII IMPORTANTE!

– Desertul, fructele și băuturile preferate le aduceți dumneavoastră, iar noi oformăm totul frumos și servim la masă.
– Puteți să aduceți produsele cu o zi înainte de eveniment. Noi le vom amplasa în camera secretă, cheia de la care va fi la dumneavoastră.
– Dacă în urma banchetului au rămas bucate, le puteți lua cu dumneavoastră. Chelnerii noștri vor împacheta mâncarea cu grijă în cutii.
– La dispoziția invitaților este parcarea comodă în fața restaurantului.

Vă invităm în restaurantul nostru pentru a discuta o variantă aproximativă a meniului de banchet!

De asemenea, ne puteți scrie pe Facebook, pe email sau, pur și simplu, să ne telefonați!

or. Chișinău, Ciocana, str.Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Tel: +(373-682) 9-97-57

Mob: (+373) 697-77-575-director

Mob: (+373) 790-77-575

E-mail: [email protected]

https://www.facebook.com/VilaNoua/

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: [email protected]

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL