NUNTI

Sala de ceremonii Chisinau | Sala de nunti 2020

Nunta este o sărbătoare și pentru tinerii căsătoriți, și pentru oaspeții lor, deaceea în restaurantul «Vila Nouă» pentru asemenea eveniment ne pregătim cu o atenție sporită.

În mai mult de zece ani de activitate am organizat sute de nunți, iar acum vă oferim raportul optim dintre preț și calitatea serviciilor, bucate delicioase și diversificate, și, deasemenea, experiența noastră bogată și o gamă largă de oferte. Noi tratăm cu atenție fiecare client, având în vedere toate dorințele și recomandările.

SĂLILE PENTRU PETRECERE IN CHISINAU

La dispoziția dumneavoastră sunt trei săli și terase cu spațiu de joacă pentru copii. Toate sălile sunt dotate cu camere de supraveghere video pentru siguranța clienților. Mai multe informații despre fiecare dintre săli puteți citi aici.

Toate sălile sunt separate, în fiecare sunt toalete proprii, un mic lobby sau ieșire la terasă, pentru ca invitaților să le fie confortabil. Clădirea restaurantului este echipată cu sistem de ventilare, locuri special destinate fumatului, pentru oaspeți este prevăzută parcare.

SALA MARE

150 persoane

– cea mai mare, poate primi până la 150 de invitați. La dispoziția dumneavoastră este un spațiu comod pentru candy bar, o sală spațioasă cu o cameră secretă pentru schimbarea hainelor, unde pot fi amplasate și cadourile.

SALA MICĂ

90 persoane

– are capacitatea de până la 90 de invitați. Cea mai importantă trăsătură a acesteia este ieșirea la un balcon spațios, care reprezintă, practic, o mini-terasă deschisă. În Sala mică, de asemenea, este o cameră pentru schimbarea hainelor și păstrarea cadourilor și a lucrurilor personale.

COCTAIL LOUNGE

50 persoane

– este amplasată la primul etaj, poate primi până la 50 de invitați. Din această sală este ieșire directă la terasa verde de vară, unde pot sta până la 30 de persoane. Coctail lounge lucrează din mai până în septembrie.

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

Restaurantul «Vila nouă» se mândrește cu bucătăria sa pe bună dreptate.

Pentru pregătirea bucatelor noi utilizăm doar cele mai proaspete și calitative produse de la distribuitori verificați în timp. Toate bucatele se gătesc chiar înainte de eveniment – acest lucru se referă atât la festivitățile mari, cât și la banchete mai mici. Cea mai strictă regulă a restaurantului – a nu se folosi în rețete nici potențiatori de gust, nici prafuri concentrate.

Pentru noi este foarte important, ca fiecare oaspete al restaurantului «Vila Nouă» să se simtă ca acasă. Deaceea noi lucrăm continuu asupra dezvoltării unor rețete noi de bucate, propunem oaspeților surprize culinare.

MENIUL PENTRU NUNTĂ

Meniul pentru nuntă se elaborează având în vedere dorințele clientului  și a tradițiilor necesare acestuia. În general, oaspeților li se propun următoarele poziții:

  1. Gustări reci (9-11 articole): asortiment din 3-4 feluri de carne; răcituri din pasăre sau limbă; legume diverse; gustări din pește; plăcinte; salate ș.a.m.d.
  2. Gustări calde: purcel copt, curcan pe rotișor, alte bucate din carne /pește.
  3. Masa principală – felul doi, cald. Sarmale, bucate din carne, pasăre, iepure ș.a.m.d cu garnitură. Blinele dulci cu umplutră de brânză.

Oricare din pozițiile din meniu poate fi completată în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Mai multe informații despre meniu puteți găsi aici.

ZONA ÎNTÂLNIRII OASPEȚILOR

În perioada caldă a anului noi propunem ca întâlnirea oaspeților să fie organizată pe terasa restaurantului. Aceasta este o oază verde în aer liber, care se potrivește fără doar și poate pentru realizarea fourchette-ului.

Invitații vor putea să se așeze în fotoliile comfortabile și să se odihnească cu o ceașcă de cafea sau să guste băuturile răcoritoare.

DECORUL SĂLII

Fiecare dintre cele trei săli de la «Vila nouă» reprezintă un câmp larg de activitate pentru orice decorator. Totuși, noi vă oferim și elemente de decor proprii, absolut gratuit, pentru ca dumneavoastră să puteți să vă economisiți timpul și banii. La dispoziția dumneavoastră sunt – arca pentru nuntă, pianul, vaze, flori artificiale, candelabre, veselă pentru fourchette și candy bar, pahar pentru colectarea plicurilor, panou informațional cu planul amplasării oaspeților.

APARATURA NECESARĂ

Acompaniamentul muzical este o parte importantă a oricărei sărbători, inclusiv și în cazul nunților. Pentru comoditatea clienților, restaurantul «Vila Nouă» oferă gratuit aparatura pentru efecte de lumină și mașina pentru fum. În plus, colaborăm cu un DJ profesionist, serviciile căruia vi le putem propune la cel mai avantajos preț.

DESERVIREA

În restaurantul «Vila Nouă» lucrează personal calificat, în selectarea căruia suntem foarte atenți.

În plata suplimentară de 10% din prețul meniului intră:

– Aranjamentele cu fructe, masa de deserturi.

– Aranjamentul și deservirea fourchette-lui (produsele sunt aduse de client).

– Aranjamentul cu decor al sălii, pe care restauantul nostru îl oferă gratuit.

– Deservirea banchetului de către chelneri.

DETALII IMPORTANTE!

Nunta este o festivitate grandioasă, deaceea noi am prevăzut pentru dumneavoastră unele detalii importante.

– Desertul, fructele și băuturile preferate le aduceți dumneavoastră, iar noi oformăm totul frumos și servim la masă.
– Pentru a nu vă incomoda în ziua petrecerii, puteți să aduceți produsele cu o zi înainte de eveniment. Noi le vom amplasa în camera secretă, cheia de la care va fi la dumneavoastră.
– Dacă în urma banchetului au rămas bucate, le puteți lua cu dumneavoastră. Chelnerii noștri vor împacheta mâncarea cu grijă în cutii.
– La dispoziția invitaților este parcarea comodă în fața restaurantului.

Vă invităm în restaurantul nostru pentru a discuta o variantă aproximativă a meniului de banchet!

De asemenea, ne puteți scrie pe Facebook, pe email sau, pur și simplu, să ne telefonați!

or. Chișinău, Ciocana, str.Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Tel: +(373-682) 9-97-57

Mob: (+373) 697-77-575-director

Mob: (+373) 790-77-575

E-mail: [email protected]

https://www.facebook.com/VilaNoua/

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: [email protected]

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL