EVENIMENTE CORPORATIVE

EVENIMENTE CORPORATIVE

Experiența și măiestria, pe care angajații de la «Vila Nouă» l-au acumulat în mai mult de zece ani de lucru, permit să propunem oaspeților restaurantului un nivel înalt al organizării și petrecerii evenimentelor coprorative de diferit tip pentru dumneavostră.

Evenimentele corporative pot fi organizate în incinta restaurantului nostru sau în afara lui, în varianta fourchette.
În fiecare an noi pregătim pachete de servicii, în care intră programul de divertisment, masa de sărbătoare, acompaniamentul muzical, efectele de sunet și de lumină și multe altele, în plus, avem oferte speciale pentru evenimentele corporative.

La dispoziția dumneavoastră sunt trei săli de banchet (pentru 150, 90 și 50 de invitați) și terasa de vară.

SALA MARE

150 persoane

– cea mai mare, poate primi până la 150 de invitați. La dispoziția dumneavoastră este un spațiu comod pentru candy bar, o sală spațioasă cu o cameră secretă pentru schimbarea hainelor, unde pot fi amplasate și cadourile.

SALA MICĂ

90 persoane

– are capacitatea de până la 90 de invitați. Cea mai importantă trăsătură a acesteia este ieșirea la un balcon spațios, care reprezintă, practic, o mini-terasă deschisă. În Sala mică, de asemenea, este o cameră secretă pentru schimbarea hainelor și păstrarea cadourilor și a lucrurilor personale.

COCTAIL LOUNGE

50 persoane

– este amplasată la primul etaj, poate primi până la 50 de invitați. Din această sală este ieșire directă la terasa verde de vară, unde pot sta până la 30 de persoane. Coctail lounge lucrează din mai până în septembrie.

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

«Vila Nouă» propune invitaților săi cele mai bune bucate, un meniu diversificat, cu care restaurantul se mândrește pe bună dreptate.

Alegerea bucatelor este individuală, în conformitate cu dorințele invitaților și ținând cont de bugetul planificat de dumneavoastră. Bucătarii de la «Vila Nouă» sunt mereu bucuroși să uimească oaspeții cu noutăți gastronomice.

Pentru noi este foarte important, ca fiecare oaspete al «Vila nouă» să se simtă ca acasă. Deaceea noi lucrăm continuu asupra dezvoltării unor rețete noi de bucate, propunem oaspeților surprize culinare.

Prețul depinde de formatul evenimentului: varianta fourchette sau banchet. Mai multe informații despre meniul nostru puteți găsi aici.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: [email protected]

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL