Sala de ceremonii Chisinau | Restaurant «Vila Noua»

SALA MICA de ceremonii in Chisinau

până la 80 de invitați

Sala mică de ceremonii in Chisinau – până la 80 de invitați. Dacă dumneavostră planificați să invitați la sărbătoare nu mai mult de 80 de persoane, vă place atmosfera liniștită și confortabilă, atunci Sala mică a restaurantului «Vila Nouă» este anume ceea de ce aveți nevoie. În Sala mică este tot, de ce aveți nevoie: o cameră secretă pentru cadouri, și camere pentru supraveghere video, și locuri special amenajate pentru fumat, și un sistem centralizat bine gândit de condiționare a aerului. Sistemul de siguranță antiincendiară de calitate, camere de toaletă separate pe fiecare etaj, locuri de parcare în fața restaurantului, deservirea calitativă și multe altele, fără de care nu ne putem imagina o odihnă bună.

Amplasarea convenabilă a meselor asigură invitaților o vedere largă, dar și cei care au ales să danseze se vor simți destul de liberi. Noi am gândit totul și pentru profesioniștii care vor participa la evenimentul dumneavoastră. Decoratorii, organizatorii nunții vor putea să-și arate toată măiestria și fantezia, transformând sala conform dorințelor dumneavoastră. DJ-ii, prezentatorii și muzicanții vor aprecia la nivel acustica bună și posibilitatea de a organiza un spectacol de lumini, numerele artiștilor. Videografii se vor simți în stihia lor, utilizând toate posibilitățile oferite de iluminarea pe mai multe nivele a sălii.Numeroase posibilități sunt prevăzute și de ecranele plasma.

În Sala mică este un balcon mare, care poate fi numit liber drept o mini-sală sub aer liber, o zonă de fourchette minunată. Acesta e un loc remarcabil când apare dorința de a părăsi sărbătoarea gălăgioasă și de a te amplasa într-un fotoliu moale cu un pahar de vin.

«Vila noua» vă invită să simțiți o atmosferă de neuitat și să apreciați la justa valoare avantajele unei dintre cele mai comode săli de banchete din restaurant.

Dacă plănuiți nunta în perioada caldă a anului, înregistrarea căsătoriei și întâmpinarea oaspeților poate fi efectuată pe terasa de vară. Aceasta este o mică oază verde, plină de prospețime, care va putea fi folosită de asemenea și pentru organizarea fourchette-ului, și pentru zona de coctail-uri, pentru servirea ceaiului și cafelei.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te acum la newsletterul Vila Noua și vei avea parte de promoții și informații interesante pe mail.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL