ZILE DE NASTERE - Vila Noua

ZILE DE NASTERE

Pentru ca seara în cinstea dumneavoastră să devină cu adevărat minunată, restaurantul «Vila Nouă» se grăbește să-și deschidă ușile înaintea dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră.

Noi vă vom propune ceea ce e mai bun din experiența noastră de mai bine de zece ani de lucru. Bucătăria gustoasă, muzica ritmată, confortul și nivelul înalt al calității deservirii – toate acestea le vom dărui dumneavoastră și oaspeților dumneavoastră.

UNDE DE ORGANIZAT BANCHETUL?

La dispoziția dumneavoastră sunt trei săli și terase cu spațiu de joacă pentru copii.

Toate sălile sunt separate, în fiecare sunt toalete proprii, un mic lobby sau ieșire la terasă, pentru ca invitaților să le fie confortabil. Clădirea restaurantului este echipată cu sistem de ventilare, locuri special destinate fumatului, pentru oaspeți este prevăzută parcare.

SALA MARE

150 persoane

– cea mai mare, poate primi până la 150 de invitați. La dispoziția dumneavoastră este un spațiu comod pentru candy bar, o sală spațioasă cu o cameră secretă pentru schimbarea hainelor, unde pot fi amplasate și cadourile.

SALA MICĂ

90 persoane

– are capacitatea de până la 90 de invitați. Cea mai importantă trăsătură a acesteia este ieșirea la un balcon spațios, care reprezintă, practic, o mini-terasă deschisă. În Sala mică, de asemenea, este o cameră secretă pentru schimbarea hainelor și păstrarea cadourilor și a lucrurilor personale.

COCTAIL LOUNGE

50 persoane

– este amplasată la primul etaj, poate primi până la 50 de invitați. Din această sală este ieșire directă la terasa verde de vară, unde pot sta până la 30 de persoane. Coctail lounge lucrează din mai până în septembrie.

Terase cu teren de joacă

În perioada de vară, la dispoziția dumneavoastră sunt două terase. Terasa principală este o adevărată oază verde. Sub umbrelele largi sunt amplasate măsuțele comode cu fotolii comfortabile, aici predomină o atmosferă proprie, irepetabilă.

Terasa VIP

Dacă doriți un pic de izolare, Vă recomandăm să alegeți terasa VIP. Aceasta este o terasă acoperită, este ascunsă de ochii curioși și poate primi până la 30 de invitați. Este un loc ideal pentru o sărbătoare într-un cerc restrâns. Terasa de vară reprezintă posibilitatea de a face poze frumoase cu prietenii și apropiații, de a respira aer proaspăt, să admirați frumusețea compozițiilor florale. Ambele terase sunt dotate cu sisteme de umidificare a aerului.

Loc de joacă pentru copii cu o zonă pentru jocuri și desen

Pentru cei mai micuți invitați ai noștri este deschis spațiul pentru copii cu zona pentru jocuri și pentru desen. Ea e împrejmuită de un gărduleț sigur, astfel copiii nu vor fugi nicăieri. De la căzături sunt apărați de covorul moale, sunt multe distracții: trampoline, topogane, căsuțe, jucării, zona de desen.

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

Restaurantul «Vila nouă» se mândrește cu bucătăria sa pe bună dreptate.

Pentru pregătirea bucatelor noi utilizăm doar cele mai proaspete și calitative produse de la distribuitori verificați în timp. Toate bucatele se gătesc chiar înainte de eveniment – acest lucru se referă atât la festivitățile mari, cât și la banchete mai mici. Cea mai strictă regulă a restaurantului – a nu se folosi în rețete nici potențiatori de gust, nici prafuri concentrate.

Pentru noi este foarte important, ca fiecare oaspete al «Vila nouă» să se simtă ca acasă. Deaceea noi lucrăm continuu asupra dezvoltării unor rețete noi de bucate, propunem oaspeților surprize culinare.

MENIUL PENTRU BANCHET

În mediu, costul meniului de banchet la ziua de naștere pentru o persoană constituie până la 500 de lei.

La această sumă se adaugă 10% pentru deservire.

Dacă la sărbătoarea dumneavoastră vor fi mulți copii, îi puteți așeza la o masă separată și să comandați meniul pentru copii, costul căruia este de până la 200 de lei pentru copil.

Meniul pentru banchete se elaborează individual, în conformitate cu dorințele dumneavoastră și având în vedere bugetul planificat. Pe gustul celor mai pretențioși gurmanzi avem o alegere vastă de gustări reci, salate, servite pe porții sau pe farfurii comune, feluri principale, garnituri. Bucătarii noștri sunt mereu bucuroși să uimească oaspeții noștri cu noutăți gastronomice. În general, meniul de banchet include:

  1.      Gustări reci (9-11 articole): asortiment de pește, carne, legume; răcituri, plăcinte, platou cu cașcavaluri, o largă diversitate de salate.
  2.      Gustări calde: bucate din câteva feluri de carne, specii valoroase de pește, bucate din pasăre pe rotișor, piept de rață ș.a.m.d.
  3.      Felul doi, cald. Sarmale, bucate din carne, pasăre, iepure ș.a.m.d cu garnitură. Blinele dulci cu umplutră de brânză.

Oricare din pozițiile din meniu poate fi completată în conformitate cu preferințele dumneavoastră.
Mai multe informații despre meniu puteți găsi aici.

DESERVIREA

În restaurantul «Vila Nouă» lucrează personal calificat, în selectarea căruia suntem foarte atenți.

În plata suplimentară de 10% din prețul meniului intră:

– Aranjamentele cu fructe, masa de deserturi.

– Aranjamentul și deservirea fourchette-lui (produsele sunt aduse de client).

– Aranjamentul cu decor al sălii, pe care restauantul nostru îl oferă gratuit.

– Deservirea banchetului de către chelneri.

În perioade anumite ale anului, zile anumite ale săptămânii sau pentru clienții fideli propunem deservirea în calitate de bonus, ceea ce Vă scutește de cheltuieli în plus. Luați legătura cu administratorul nostru pentru a discuta toate bonusurile și reducerile disponibile.

APARATURA NECESARĂ

Nu ne putem imagina un banchet fără un acompaniament muzical și de efecte speciale bine gândite. Pentru comoditatea dumneavoastră, restaurantul «Vila nouă» oferă gratuit aparatura pentru efecte de lumină și mașina pentru fum. În plus, colaborăm cu un DJ profesionist, serviciile căruia vi le putem propune la cel mai avantajos preț.

DETALII IMPORTANTE

  • Desertul, fructele și băuturile preferate le aduceți dumneavoastră, iar noi oformăm totul frumos și servim la masă.
  • Dacă în urma banchetului au rămas bucate, le puteți lua cu dumneavoastră. Chelnerii noștri vor împacheta mâncarea cu grijă în cutii.
  • La dispoziția invitaților este parcarea comodă în fața restaurantului.

Vă invităm în restaurantul nostru pentru a discuta o variantă aproximativă a meniului de banchet!

De asemenea, ne puteți scrie pe Facebook, pe email sau, pur și simplu, să ne telefonați!

or. Chișinău, Ciocana, str.Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Tel: +(373-682) 9-97-57

Mob: (+373) 697-77-575-director

Mob: (+373) 790-77-575

E-mail: restaurant@vilanoua.md

https://www.facebook.com/VilaNoua/

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL