Restaurant in Chisinau Vila Noua | Sala de banket in Chisinau

Restaurant «Vila Noua» – combinația experienței și abordării profesionale a fiecărui detaliu.

Stilat, elegant și confortabil, deja doisprezece ani la rând restaurantul in Chisinau Vila Nouă conferă evenimentelor de familie o notă inegalabilă de strălucire. «Vila Nouă» deja a găzduit mii de evenimente familiale, creând o atmosferă frumoasă și de neuitat pentru fiecare oaspete.

Restaurant in Chisinau Vila Noua, sala de banket in Chisinau !

Ușile noastre sunt deschise pentru orice evenimente de familie: nunți, cumetrii, zile de naștere pentru adulți și copii. Mai mult decât atât, Restaurant in Chisinau «Vila Nouă» este un loc minunat de a petrece festivități cu un număr mic de invitați, fie acestea baluri de absolvire, fourchette-uri, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau conferințe.

Stil, eleganță și comoditate – acestea sunt unele dintre principalele caracteristici ale complexului nostru.

Avem trei săli la dispoziția Dumneavostră. Prima, pentru 150 de oaspeți, va fi perfectă pentru sărbătorile generoase. A doua – pentru 90 de invitați – destinată unui cerc mai restrâns, dar uimește prin îmbinarea stilului clasic cu cel modern. A treia sală – pentru 50 de oameni – s-a situat la primul etaj, în perioada de vară aici puteți petrece sărbători cu un număr mic de oaspeți. Odată cu venirea frigului, aceasta devine locul tradițional de întâlnire și odihnă a tuturor celor care prețuiesc și iubesc măiestria culinară și deservirea «Vila Nouă».

Toate sălile sunt separate, în fiecare sunt toalete proprii, un mic lobby sau ieșire la terasă, pentru ca invitaților să le fie convenabil. Clădirea restaurantului este echipată cu sistem de ventilare, locuri special destinate fumatului, pentru oaspeți este prevăzută parcare.

În sezonul cald vă invităm la două terase amenajate în aer liber, unde este posibilă petrecerea procedurii de înregistrare oficiale a căsătoriei, ținerea unei recepții sau organizarea unui fourchette. Oaspeții mici ai restaurantului sunt așteptați de un teren pentru joacă spațios.

Meniul restaurantului este unul dintre punctele noastre puternice, fiind rafinat și pe gustul fiecăruia.

Restaurant in Chisinau «Vila Noua» este vestit prin bucătăria sa gustosă, care reprezintă combinația ideală dintre bucătăria tradițională și cea europeană (italiană și franceză). În conformitate cu dorințele comandatarului și bugetul nunții, noi vă putem propune specialitățile noastre sau surprize culinare. De asemenea, în restaurantul Vila Nouă activează personal calificat, amabil, atent, instruit și selectat cu atenție.

Noi utilizăm numai cele mai proaspete și calitative ingrediente de la distribuitori verificați. Aceasta este o regulă foarte strictă! În rețetele noastre nu veți găsi nici potențiatori de gust, nici concentrate prafuri. Toate bucatele sunt pregătite chiar înaintea evenimentului, acest lucru fiind valabil și pentru sărbătorile mari, și pentru banchetele mici. «Vila Nouă» lucrează continuu asupra rețetelor noi, deaceea poate propune oaspeților săi atât specialități culinare proprii, cât și surprize culinare plăcute.

Succesul «Vila Nouă» în decurs de 12 ani de activitate este bazat pe profesionalismul și responsabilitatea atât a conducerii, cât și a întregului personal.

Dumneavoastră ne încredințați organizarea celor mai importante evenimente din viață. Noi apreciem asta. Restaurantul in Chisinau «Vila Noua» reprezintă o echipă de profesioniști, care muncesc zilnic asupra îmbunătățirii calității deservirii, creșterii gradului de confort și îmbogățirii meniului.

Veniți la noi! Vă așteaptă confort, bucate gustoase, atmosferă plăcută și impresii de neuitat. În cele mai importante zile pentru Dumneavoastră «Vila Nouă» Vă va dărui ce este mai bun!

Informații Vila Nouă:

  •   3 săli, pentru 50, 80 și 150 persoane.
  •   Terasă de vară amenajată cu teren de joacă pentru copii spațios;
  •   Trambuline, topogane, animator pe terenul pentru copii – gratuit;
  •   Organizarea sărbătorilor pentru copii — de la 400 lei/persoană;
  •   Organizarea banchetelor de familie, jubileelor, nunților— de la 700 lei/persoană;
  •   Decorul restaurantului pentru banchete — gratuit;
  •   Program special de sărbători.
CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL