ZILE DE NASTERE COPII - Vila Noua

ZILE DE NASTERE COPII

«Vila Nouă» vă invită să petreceți sărbătorile pentru copii în atmosfera confortabilă a restaurantului.

Noi vom organiza cu drag pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră zile de naștere, jubilee, sărbători comune pentru copii și adulți. Bucătarii restaurantului vor întocmi un meniu special pentru copii, administratorii vor pregăti în sală un spațiu pentru concursuri și jocuri, un colțișor pentru copii cu jucării.

ALEGEREA SĂLII POTRIVITE

La dispoziția dumneavoastră sunt trei săli și terase cu spațiu de joacă pentru copii. Toate sălile sunt dotate cu camere de supraveghere video pentru siguranța clienților. Mai multe informații despre fiecare dintre săli puteți citi aici.

Toate sălile sunt separate, în fiecare sunt toalete proprii, un mic lobby sau ieșire la terasă, pentru ca invitaților să le fie confortabil. Clădirea restaurantului este echipată cu sistem de ventilare, locuri special destinate fumatului, pentru oaspeți este prevăzută parcare.

SALA MARE

150 persoane

– cea mai mare, poate primi până la 150 de invitați. La dispoziția dumneavoastră este un spațiu comod pentru candy bar, o sală spațioasă cu o cameră secretă pentru schimbarea hainelor, unde pot fi amplasate și cadourile.

SALA MICĂ

90 persoane

– are capacitatea de până la 90 de invitați. Cea mai importantă trăsătură a acesteia este ieșirea la un balcon spațios, care reprezintă, practic, o mini-terasă deschisă. În Sala mică, de asemenea, este o cameră secretă pentru schimbarea hainelor și păstrarea cadourilor și a lucrurilor personale.

COCTAIL LOUNGE

50 persoane

– este amplasată la primul etaj, poate primi până la 50 de invitați. Din această sală este ieșire directă la terasa verde de vară, unde pot sta până la 30 de persoane. Coctail lounge lucrează din mai până în septembrie.

TERASE

Dacă doriți să petreceți sărbătoarea pentru copii în aer liber, la dispoziția dumneavoastră sunt terasele de vară «Vila Nouă». Ambele terase sunt dotate cu sisteme de umidificare a aerului.

Terasa principală este o adevărată oază verde. Sub umbrelele largi sunt amplasate măsuțele comode cu fotolii comfortabile, aici predomină o atmosferă proprie, irepetabilă.

VIP-terasa

Dacă doriți un pic de izolare, Vă recomandăm să alegeți terasa VIP. Aceasta este o terasă acoperită, este ascunsă de ochii curioși și poate primi până la 30 de invitați. Este un loc ideal pentru o sărbătoare într-un cerc restrâns.

SPAȚIUL PENTRU COPII ȘI COLȚIȘORUL PENTRU JOCURI ȘI DESEN

Dacă sărbătoarea pentru copii cade în perioada caldă a anului, atunci veți aprecia la justa valoare spațiul nostru pentru copii cu colțisorul pentru jocuri și desen. Copiii sunt aici în siguranță deplină: teritoriul este împrejmuit și sigur. Covorul moale protejează împotriva căzăturilor, picii au unde să se dezlănțuie – la dispoziția lor sunt trampoline, topogane, căsuțe, jucării, zona de desen. Toate acestea sunt gratis! În fiecare seară de la 17:00 la 23:00 pe spațiul pentru copii lurează animatorul, care are grijă de copii, se joacă cu ei și îi distrează. Iar până copiii se veselesc, adulții pot savura odihna la maxim. Chiar și iarna sărbătoarea dumneavoastră nu va avea de suferit! Odată cu venirea frigurilor, în restaurantul «Vila Nouă» noi vom echipa un colțișor pentru copii excelent cu diferite jucării, desene animate și distracții.

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

Restaurantul «Vila nouă» se mândrește cu bucătăria sa pe bună dreptate.

Restaurantul «Vila Nouă» se mândrește cu bucătăria sa, care deja de mai mult de zece ani bucură toți oaspeții, de la mic la mare. Noi pregătim bucatele doar din produse proaspete, nu permitem utilizarea suplimentelor artificiale și concentratelor, drept bază pentru rețete fiind folosite principiile alimentației corecte. Bucătarii noștri au elaborat un meniu special pentru copii, care este pregătit aproape fără condimente, îndeosebi cele iuți, și cu o cantitate scăzută de sare. Toate felurile de mâncare sunt discutate cu părinții în prealabil. Cea mai deosebită mândrie a culinăriei noastre sunt deserturile uimitoare, pregătite după rețete cu drept de autor. Mici iubitori de dulce vor fi încântați!

Pentru noi este foarte important, ca fiecare oaspete al «Vila nouă» să se simtă ca acasă. Deaceea noi lucrăm continuu asupra dezvoltării unor rețete noi de bucate, propunem oaspeților surprize culinare.

BUGETUL

Know how-ul nostru în pregătirea și petrecerea banchetelor și evenimentelor festive Vă va permite elaborarea unui meniu bogat și diversificat, evitând totodată cheltuielile în plus. În medie, pentru o persoană adultă, prețul meniului constituie 500 lei, iar pentru un copil – 200 lei + 10% pentru deservire.

DESERVIREA

În restaurantul «Vila Nouă» lucrează personal calificat, în selectarea căruia suntem foarte atenți. În plata suplimentară de 10% din prețul meniului intră:

– Aranjamentele cu fructe, masa de deserturi.

– Aranjamentul și deservirea fourchette-lui (produsele sunt aduse de client).

– Aranjamentul cu decor al sălii, pe care restauantul nostru îl oferă gratuit.

– Deservirea banchetului (sărbătorii pentru copii) de către chelneri.

În restaurantul nostrum există un sistem de bonusuri, care exclude deservirea din costul total, adică oferă o reducere de zece procente.

Acest bonus este activ în anumite perioade ale anului, zile ale săptămânii sau pentru clienții fideli. Luați legătura cu administratorul «Vila Nouă», și vom alege neapărat pentru dumneavoastă reduceri și oferte plăcute și utile.

MINI-DISCOTECA PENTRU COPII

Sărbătoarea pentru copii nu este posibilă fără o discotecă veselă! Restaurantul nostru Vă propune aparate pentru efecte de lumină și muzică, și, de asemenea, serviciile unui DJ profesionist la un preț foarte covenabil.

Sărbătoarea pentru copii în restaurantul «Vila Nouă» va lăsa cele mai colorate amintiri pentru dumneavoastră și pentru copiii dumneavoastră!

Vă invităm în restaurantul nostru pentru a discuta o variantă aproximativă a meniului de banchet!

De asemenea, ne puteți scrie pe Facebook, pe email sau, pur și simplu, să ne telefonați!

or. Chișinău, Ciocana, str.Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Tel: +(373-682) 9-97-57

Mob: (+373) 697-77-575-director

Mob: (+373) 790-77-575

E-mail: restaurant@vilanoua.md

https://www.facebook.com/VilaNoua/

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL