Se apropie nunta? Cel mai bun restaurant – Vila Nouă! De ce în alegerea sălii de banchet pentru nuntă cea mai bună variantă este Vila Nouă? Deoarece există 5 motive! - Vila Noua
Se apropie nunta? Cel mai bun restaurant – Vila Nouă!  De ce în alegerea sălii de banchet pentru nuntă cea mai bună variantă este Vila Nouă?  Deoarece există 5 motive!

1 . Vila Nouă este un restaurant cu o bogată experiență, cu istorie proprie și tradiții.

Noi ne răsfățăm clienții deja mai mult de o decadă, iar în acest răstimp am acumulat o mulțime de aptitudini pentru ca oricare sărbătoare a dumneavostră să fie de neuitat. Noi cunoaștem cum trebuie să fie o sală pentru nunți, muzica și atmosfera. Noi știm cu ce să îi impresionăm pe oaspeții dumneavoastră! Lucrul nostru se bazează pe calitate și profesionalism. Acestea sunt confirmate de reputația noastră serioasă.

2. Bucătăria la Vila Nouă este mereu gustoasă și naturală.

În rețetele bucatelor noastre nu veți găsi nici adaosuri artificiale, nici potențiatori de gust. A găti meniul pentru banchet ”de ieri”? Nu, acesta nu este principiul nostru. Tot ceea ce propunem pentru oaspeții noștri se pregătește din produse proaspete chiar înaintea banchetului. Noi ținem la distribuitorii noștri, cu care colaborăm deja de mulți ani. Ei nu ne-au dezamăgin niciodată, iar bucătarii de la Vila Nouă se mândresc cu creațiile lor gastronomice pe bună dreptate. Nunta în restaurantul nostru va fi gustoasă!

3.Combinația optimă între preț și calitate.

În selectarea restaurantului întrebarea privitoare la preț este una foarte importantă. Deci, Vila Nouă  a găsit cea mai bună combinație dintre preț și calitate și o propune pentru dumneavoastră! Luați legătura cu managerii noștri, folosiți-vă de bonusuri și reduceri, formați-vă pachetul de prețuri personal și individual! Orice variantă din cele propuse pe care o veți alege va avea același rezultat: dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră veți rămâne foarte mulțumiți.

4. Apropo – despre bonusuri!

Acestea la noi, la Vila Nouă, sunt o mulțime. De exemplu reducerea de 10%, care este valabilă în timpul săptămânii, în afară de weekend. Sau ajutorul în amenajarea sălii: zona de întâlnire a oaspeților, candy-bar, masa pentru deserturi, sala de banchet. În afară de asta, Vila Nouă  vă oferă gratuit aparatura pentru efecte de lumină și mașina pentru fum. Aveți nevoie de muzică de calitate? Noi vă vom ajuta! Noi colaborăm cu un DJ de mult timp și cu succes, iar serviciile acestuia vi le oferim la cel mai avantajos preț. Urmăriți ofertele noastre, interesați-vă la managerii noștri – ei vă vor povesti și vă vor arăta totul. Da, apropo: chiria sălii pentru nuntă este gratuită!

5.Vila Nouă se mândrește cu sălile sale de banchete.

Fiecare dintre săli este unică. Sala Mare – regina sălilor, mare, poate găzdui până la 150 de persoane. Aici avem un spațiu pentru candy-bar, un interior frumos și comod pentru decorare. Dacă ați invitat la nuntă până la 90 de persoane – bine ați venit în Sala Mică. Aceasta are atmosfera sa, este confortabilă, cu ieșire la un balcon spațios. Iar dacă sărbătoarea dumneavoastră este programată în perioada mai-septembrie, atunci veți aprecia la justa valoare Sala Lounge de la primul etaj. Aceasta este prevăzută pentru 50 de invitați, are ieșire la terasa verde de vară, unde se pot amplasa până la 30 de persoane. În toate sălile Vila Nouă lucrează camerele de supraveghere video – pentru siguranța dumneavoastră!

Vă invităm în restaurantul nostru pentru a discuta o variantă aproximativă a meniului de banchet!

De asemenea, ne puteți scrie pe Facebook, pe email sau, pur și simplu, să ne telefonați!

or. Chișinău, Ciocana, str.Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373 22) 45-03-09

Tel: +(373-682) 9-97-57

Mob: (+373) 697-77-575-director

Mob: (+373) 790-77-575

E-mail: restaurant@vilanoua.md

https://www.facebook.com/VilaNoua/

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL