Pentru ce este iubită atât de mult bucătăria Vila Nouă?
Noi vă vom dezvălui toate secretele din culisele noastre!
Deja nu este o noutate: bucătăria restaurantului Vila Nouă a cucerit demult inimile celor mai pretențioși gurmanzi. Ne mândrim pe drept nu numai cu meniul bogat, dar și cu mâinile de aur ale bucătarilor noștri. Care este secretul acestui success? În primul rând, acesta constă în faptul că nu e un singur secret. Noi am numărat chiar cinci!
1. Primul secret – prospețimea.
Pentru pregătirea bucatelor noi utilizăm numai cele mai proaspete produse de la distribuitori verificați și de încredere. Pregătirea mesei de sărbătoare chiar înaintea festivității nu este ușoară, dar acesta este principiul nostru. Și, dacă e să vorbim direct – un avantaj destul de puternic. Vila Nouă înseamnă mâncare gustoasă, proaspăt scoasă de pe foc. Și doar așa.
2. Al doilea secret – calitatea.
Noi gătim numai din produse de calitate, fără utilizarea potențiatorilor de gust și a adaosurilor artificiale. Noi avem grijă de sănătatea dumneavoastră! Iar bucătarii noștri nu au nevoie de potențiatori de gust – ei au mâini de aur. Și acesta reprezintă următorul nostru secret.
3. Al treilea secret – profesionalismul.
În echipa culinară Vila Nouă sunt doar cei, care pot fi numiți maieștri ai lucrului lor. Sunt oameni care sunt complet dedicați profesiei, stagiul de muncă al cărora se măsoară în zeci de ani. Ei își perfecționează continuu măiestria, pentru a bucura vizitatorii restaurantului cu bucate gustoase și frumoase. Noi ne mândrim cu ei pe bună dreptate!
4. Al patrulea secret – estetica.
Servirea bucatelor nu joacă ultimul rol în succesul unui banchet. Nu contează dacă ați venit la Vila Nouă în doi sau cu numeroși invitați – pe masa dumneavoastră totul va fi nu doar gustos, dar și frumos. Noi nu ezităm în cumpărarea veselei și tacâmurilor scumpe și frumoase.
5. Al cincilea secret – progresul tehnic.
Lumea nu stă pe loc, iată și pentru bucătăria de restaurant se compun mereu noi și noi invenții. Noi mergem în pas cu timpul și înnoim regulat inventarul de bucătărie, introducem noutăți și investim grandios în tehnică. Altfel cum ar putea bucătarii noștri profesioniști să demonstreze abilitățile lor?