Restaurantul „Vila Nouă” sparge stereotipul conform căruia într-un restaurant elegant trebuie să mergi fără copii. - Vila Noua
Restaurantul „Vila Nouă” sparge stereotipul conform căruia într-un restaurant elegant trebuie să mergi fără copii.

Noțiunea de kids-friendly este atribuită acelor localuri, în care copiii sunt primiți cu drag și personalul cărora este pregătit să trateze cu înțelegere slăbiciunile acestora.

Cei de la „Vila Nouă” se bucură mereu când sunt vizitați de familii, inclusiv cu copii, și depun efort maxim pentru ca adulții să se poată odihni și relaxa, iar micuții să petreacă timpul vesel și distractiv. Aici cu plăcere și profesionalism sunt organizate diferite evenimente de familie: zile de naștere pentru copii, jubilee, petreceri comune pentru copii și adulți. Pentru copii va fi ales meniu special, în sală va fi pregătit spațiu pentru concursuri/jocuri, în caz de necesitate chiar va fi amenajat un loc separat cu jucării.

În afară de aceasta, aproape la toate sărbătorile la „Vila Nouă” sunt organizate programe tematice foarte frumoase pentru cei mai mici oaspeți — cu clovni, artiști, face painting, havuzuri de ciocolată și multe alte activități distractive, care îi încântă pe pici, le crează buna dispoziție și li se întipăresc în memorie pentru o lungă perioadă de timp.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL