Interviu cu profesionisti: afla despre caracteristicile restaurantului Vila Noua si pregatiri de petreceri - Vila Noua
Interviu cu profesionisti: afla despre caracteristicile restaurantului Vila Noua si pregatiri de petreceri

Cel mai important într-un restaurant este bucătăria. Care este specificul bucătăriei restaurantului Dvs?

Cea mai mare parte din meniul nostru este bucătărie tradițională moldovenească. Dar este completat cu bucătăria europeană modernă – italienească și franceză, cu tendinţe moderne în deservire. Avem o bază a meniului nostru, dar ne place să ne surprindem clienții noștri fideli cu ceva nou. De acea, în meniul nostru apar  noi feluri de mâncare, care-l completează perfect și îi încântă pe clienții noștri.

Ce oferte interesante aveţi pentru miri?

În funcție de dorințele clienților și de bugetul nunţii, pregătim specialitatea casei. Acesta poate fi porc la cuptor, curcan de 15 kg, prepelițe sau sturion. Acest lucru poate fi numit un cadou pentru tineri căsătoriţi. Pentru același meniu, în funcție de alegerea finală, avem stabilite nişte limitele la prețurile pentru o persoană: minimum 600 de lei și maximum 700 de lei. Restaurantul nostru este deschis permanent și nu numai în timpul sezonului de nunţi, de aceea putem oferi clientului costul optim şi calitate.

În afară de specialitatea casei, mai sunt şi alte bonusuri?

Fiecare cuplu care a decis să organizeze nuntă în restaurantul Vila Noua, îi aşteaptă o surpriză. Și nu e doar un fel de mâncare, un bonus poate deveni şi un bufet. Totul se rezolvă individual. Oferim, de asemenea, arcă, aranjamentele florale pe mese, lumânări – acesta este un set minim, care va face sărbătoare frumoasă și festivă.

Aveţi o terasă frumoasă. Povestiţi-ne puţin despre ea.

În perioada caldă a anului deschidem terasa de vară, unde puteți petrece o înregistrare la aer liber, ca în filme, cu scaune confortabile pentru oaspeți și un pasaj pentru cuplu. Înregistrarea e foarte frumoasă, în stil european. De asemenea, pe terasa pot fi întâmpinaţi oaspeții sau organizat bufetul.

În ultimul timp, sunt la modă serviciile de catering. Personalul restaurantului Dvs oferă astfel de servicii?

Da, prestăm şi servicii de catering pentru diverse evenimente şi petreceri, inclusiv cele cu mulţi invitaţi. Numărul de persoane la un astfel de evenimente poate ajunge până la 800. Suntem mândri de bucătăria și echipa noastră de profesioniști, de aceea, deservim evenimente de diferite nivele, fie că este vorba de o nuntă sau oricare altă sărbătoare mare, vom încerca să facem totul la cel mai înalt nivel.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL