Natalia Gordienko: Vila Noua…este un loc superb pentru a gusta un desert delicios ori o cafea bună. - Vila Noua
Natalia Gordienko: Vila Noua…este un loc superb pentru a gusta un desert delicios ori o cafea bună.

Restaurantul „Vila Nouă” îţi oferă terasă perfectă pentru refugiul în zilele caniculare de vară. Divizată în trei zone, aceasta te îmbie să iei locul la una dintre mese şi să guşti un desert răcoritor în adierea draperiilor ce decorează terasele. Ai ca bonus seri cu muzică live, ritmuri dulci de jazz care te fac să uiţi de tumultul cotidianului. Fie că îţi doreşti să petreci zile de naştere, evenimente corporatiste sau alte clipe de neuitat terasa de la „Vila Nouă” are grijă să îţi ofere toate cele necesare pentru ca tu şi invitaţii tăi să aveţi parte de momente cu adevărat speciale. Special pentru cei mai mici clienţi a fost amenajat şi terenul de joacă. Ei se pot distra alături de animatori în timp ce părinţii lor se relaxează la terasă. Experienţa de 12 ani a restauratului „Vila Nouă” îşi lasă amprenta profesionistă în deservirea fiecărui client. Fie că ieşi la o bere cu amicii, fie că vrei să ai parte de o doză de romantism sau să petreci alături de familia în voie bună, tersa de la „Vila Nouă” te aşteaptă cu braţele deschise. Natalia Gordienko: Este un loc superb pentru a gusta un desert delicios ori o cafea bună. După o zi agitată, poţi să te relaxezi pe cinste alături de cei dragi sau în compania unui pahar de vin select.

Data înfiinţării: 2006, cu renovări în 2011.

Capacitatea terasei: 100 de persoane

Specificul localului: Bucătărie europeană şi naţională

Cea mai consumată băutură: În sezonul estival- berea, iarna însă vinul este în topul preferinţelor

Aspecte ce diferențiază terasa de altele: În meniul de la Vila Noua veţi găsi raci proaspeţi indiferent de sezon. Ba mai mult, bucătarii vă pot pregăti bucate din peşte proaspăt (nisetru şi carp) crescut în acvariul din incinta restaurantului.

CONTACT

or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3

Tel: (+373) 22 45-03-09

Mob: (+373) 697-77-575

Fax: (+373) 22 42-57-56

Mob: (+373) 790-77-575

Mob: (+373) 682-99-757

E-mail: restaurant@vilanoua.md

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile ofertele speciale și multe alte surprize plăcute

TUR VIRTUAL

Vă propunem să utilizați harta noastră interactivă pentru a face o vizită virtuală resturantului Vila Noua.

TUR VIRTUAL